Zahvaljujemo našim sponzorima i partnerima

 

Sponzori kluba su tvrtke i pojedinci koji su voljni pomoći klubu ili njegovim članovima u obliku donacija za održivost kluba ili popusta prilikom kupovine materijala i opreme potrebne za bavljenje ovim hobijem. 

Geomatika Smolčak d.o.o.

Tvrtka koja zastupa profesionalne geodetske instrumente, softver i kompletna geodetska rješenja donirala je više kubika materijala za sanaciju pristupne ceste te osigurala mehanizaciju kojom će se urediti pristupna cesta maketarskoj stazi s južne strane vojarne Lučko. MAK Trešnjevka cijeni i od velike je važnosti ova ljubazna gesta koja će uvelike poboljšati članovima kluba nesmetani dolazak na maketarsku stazu i uživanju u svom hobiju. Hvala tvrtci na donaciji!


LINDINGER Modellbau AT

Trgovina materijala i opreme za hobi LINDINGER Modellbau osigurala je članovima kluba ostvarenje popusta prilikom kupovine u njihovim trgovinama ili na web trgovini. Više o popustima za određene skupine proizvoda informirajte se kod predsjednika kluba koji će vas uputiti kako ostvariti određeni popust te na koje skupine proizvoda. Povratak na početnu stranicu