Trgovina

Za nabavku goriva pogledajte web prodajna mjesta s mogućnosti dostave goriva na adresu.

Opti Nitro Fuel

Gorivo možete kupiti u ovom web shopu eRCmarket

Opti-Mix goriva - kanister 5 litara: Posebno dizajniran za napredne i sportske letače, početnike - svidjet će vam se ovo gorivo, više od toga, cijenit će ga i vaš motor...
Gorivo je moguće poslati unutar Europe (EU)!!
Maksimalno slanje je do jedne kutije od 4 kanistera po 5 litara = 20L/KG zbog ograničenja pakiranja i transportnih tvrtki.
Prilikom kupovine morate odabrati DOSTAVU GORIVA (FUEL DELIVERY) - Za sve ostale narudžbe će vam novac biti vraćen ako dostava nije pravilno odabrana.
Za najučinkovitiju dostavu- odaberite Box, sadrži 4 x 5 litarskih kanistera = 20 litara.TOPRC

Gorivo možete kupiti u ovom web shopu TOPRC Fuel

Glavne karakteristike naših goriva su:
- vrhunska izvedba
- lako podešavanje motora (dosljedne postavke motora tijekom cijelog dana rada)
- nema hrđe u motorima (korištene samo najbolje komponente i svježe miješano gorivo)
- niže temperature motora (manje trenja na pokretnim dijelovima)
- manja potrošnja goriva (bolje sagorijevanje goriva)
- manje trošenje motora (posebno razvijena ulja)
- tjedno svježe gorivo (naša namjera je da našim kupcima nudimo SAMO svježe gorivo - nabavka novog goriva najmanje svaka 2 tjedna!!!)

S velikim zadovoljstvom vam službeno predstavljamo našu novu marku goriva "TopRC Special Fuel", koju proizvodi tvrtka ROGA i uspješno testirana od strane raznih amaterskih i profesionalnih pilota. Namjera nam je bila napraviti posebno gorivo, jednostavno za korištenje, ali s odličnim performansama i naravno pristupačnom cijenom.


Aluminijska folija sa mjehurićima

Građevinsku foliju koja se koristi u zgradarstvu, a modelari ju koriste za izradu zaštite trupa ili krila modela možete kupiti u trgovini
ARIESgrad trgovina, Samoborska cesta 215, 10090 Zagreb
Folija se prodaje po m² (120cm x 100cm = 1.2m²)
Oglasnici

Dalje u dolje navedenim oglasnicima možete nabaviti polovne ili čak nove modele od privatnog prodavatelja. Preporučujemo da prodavatelje kontaktirate na njihovom jeziku jer će te prije uspostaviti komunikaciju s njima. Pravilo je da ne tražite povoljniju cijenu osim ako to nije navedeno (VB ili VHB = mogućnost pregovaranja oko cijene). Neki od prodavatelje vam mogu ponuditi i slanje modela i opreme putem dostavnih službi, a sami snosite trošak prijevoza. U većini slučajeva ćete morati sami ići po kupljenu robu pogotovo ako je model koji se ne može zapakirati i poslati. Uobičajeni troškovi su oko 100€ ( gorivo + vinjete ) za radius koji je prihvatljiv da se model pokupi. U Austriji do Beč-a ili Linz-a, dok u Italiji je sve prihvatljivo do Venecije. Više o ponudi pogledajte na priloženim linkovima, klik na sliku ili poveznicu vas vodi izravno na ponudu.

Willhaben.at

Austrija Willhaben.at


ÖAeC

Austrija ÖAeC


Modelismo el mercatino

Italija Modellismo el mercatino


UMFC-Kirchschlag

Austrija i Njemačka RC-Modellbau Premium MarktplatzPovratak na početnu stranicu